I barnehagen bruker personalet ofte mye tid til å forberede og lage varmmat. Barna må skjermes fra varme kjeler og de kan ikke alltid være aktiv å være med å lage varmmåltider. Her antar vi at vi får den største gevinsten, med at personalet får mer tid sammen med barna.

Vi håper dette kan være med å heve kvaliteten på mattilbudet og frigi ytterlig mer kvalitetstid til barna.

Matibox

MATiBOX AS er leverandør av sunn og næringsrik mat, til barnehagen. De har et samarbeid med Varde i Kristiansund som er en vernet bedrift.

Matkonseptet er bygget på mat med rene produkter fra lokale kjøkken og produsenter, med de beste råvarer. Alle retter og menyer er basert på sunnhet, miljø, kortreist og bærekraft. Maten som blir levert hensyntar alle barns behov, og det leveres allergialternativer til alle retter, samt halal og vegetar. Det leveres også egne tur -og bålmenyer til turgruppene våre.

Maten lages alltid fra bunnen, med friske råvarer og ingredienser og det brukes alltid fullkornsprodukter og grove kornsorter. Det er utviklet egne gode, sunne og spennende fisk -og kjøttprodukter i samarbeid med lokale produsenter
Alle retter har lavt saltinnhold og har ikke kunstige tilsetningsstoffer.

Les mer her

Matibox as