NÆRMILJØ

Vi er flittige brukere av vårt nærområde. Barnehagen ligger ved begynnelsen av "den grønne korridoren" som strekker seg helt opp i Moldemarka - så vi har flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet til barnehagen. Vi har kort vei til Chateauet og parken der, Reknesparken, Romsdalsmuseet og Holmarka der barna kan få nærkontakt med ulike dyr.
Går vi 10-15 minutter, kan vi også komme til sjøen og fjæra. Høstmarksberga er et populært turmål der vi kan utforske og leke oss i fjæra. St.Sunniva barnehage ligger svært sentrumsnært til, så bykjernen med alt den kan by på, ligger heller ikke langt unna. Vi benytter oss av Plassens mange muligheter og besøker Biblioteket, Kunstnersenteret, Teateret vårt m.m.

St.Sunniva barnehage er en liten, oversiktlig og sentrumsnær barnehage. Noen av barna som går her, bor i nærområdet. Men mange foreldre fra andre deler av byen, velger St.Sunniva barnehage blant annet fordi den ligger så sentrumsnært og dermed er nær jobben til mange. Det er også de som velger oss pga vår satsing på estetiske fag. Barnehagen har barn som tilhører 3 - 6 ulike skolekretser.

ORGANISERING

St. Sunniva barnehage er en kommunal barnehage organisert som en enhet sammen med Kvam barnehage (KvaSt). Enheten har en leder og en assisterende styrer/daglig leder. Sammen utgjør de ledelsen ved barnehagene.

St. Sunniva barnehage har ca 40 plasser fordelt på tre avdelinger. Det er 9 - 10 plasser på småbarnsavdelingen, 12 - 14 plasser på den mellomste og ca 18 plasser på storbarnsavdelingen. Hver avdeling ledes av én eller flere pedagogiske ledere.

Les mer på barnehagefakta.no sine sider.