Hei!
Jeg håper både store og små har det bra, til tross for at vi er i en meget spesiell situasjon i landet.  Det er bestemt at det vil bil hjemmeundervisning framover. Lærerne lager opplegg for hver enkelt elev. Dessverre opplever vi i dag at læringsplattformen Showbie har store tekniske utfordringer. Det er mange som skal benytte seg av tjenesten i hele landet, og det har den så langt ikke taklet. Det jobbes på spreng for å løse problemene. Håper dere har litt tålmodighet med oss, for dette er nytt for alle parter. Vi kommer med mer info så snart vi vet noe.
Ta godt vare på hverandre framover, og hvis noen lurer på noe, så tar dere kontakt:)
Elin Malmedal

Elin Malmed